Cortenstaal Bloembakken

Creëer hoogte en diepte in uw tuin met cortenstalen bloembakken en krijg meer sfeer in uw tuin. Geef uw voor- en achtertuin een echte boost met cortenstalen bloembakken.

Cortenstalen bloembakken

Bent u druk bezig met het opknappen van uw tuin of wilt u de tuin een nieuwe uitstraling geven? Maak dan met cortenstalen bloembakken uw tuin helemaal af. De bloembakken maken wij van cortenstaal. Onze bloembakken gaan lang mee door het kwalitatieve materiaal. 

Cortenstalen bloembakken ontwikkelen tijdens het roestproces van ongeveer 1 tot 2 jaar een dunne beschermlaag van roest. Cortenstaal geeft een natuurlijke en luxe uitstraling aan iedere buitenomgeving.  

De bloembakken zijn mogelijk in verschillende vormen en maten. Alles is mogelijk, bij ons heeft u de keuze. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Onbeperkte mogelijkheden met cortenstaal

Wij ontwerpen de bloembakken in onze eigen werkplaats. We beschikken over alle benodigde apparatuur en materiaal. Hierdoor kunnen wij cortenstalen bloembakken in allerlei vormen en maten maken. 

Wij denken altijd graag met u mee aan de hand van uw wensen en budget. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.