Stalen schuifdeuren

Onze stalen schuifdeuren worden op maat en geheel naar uw wens gemaakt. We komen graag bij u langs om de situatie te inventariseren en leveren tijdens het gehele proces vak- en maatwerk.

Wat is een stalen schuifdeur?

De schuifdeur is terug van weggeweest: dé deur die niet opendraait, maar schuift. Door het schuifsysteem is de deur ruimtebesparend. Bovendien is het een erg stijlvolle deur, die in elk interieur op zijn plek is.

U heeft genoeg keuze om uw deur naar persoonlijke smaak aan te passen, zodat het perfect in uw interieur past. Heeft u specifieke voorkeuren of wensen? Geen probleem! Doordat wij alle deuren zelf maken, kunnen wij uw schuifdeur helemaal op maat maken. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Opties en afwerking

Onze schuifdeuren worden op maat en geheel naar uw wens gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Afmetingen en bijbehorende kosten

Omdat wij alle schuifdeuren op maat maken, zijn er geen specifieke minimale of maximale afmetingen voor de deur. Wij denken altijd graag met u mee en u kunt dan ook contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.