Overkappingen

Heeft u een overkapping, tuinhuis of veranda in uw tuin en wilt u er het gehele jaar door van genieten? Kan dat door er stalen deuren met glas in te plaatsen. Wilpstra Techniek ontwerpt en plaatst stalen buitenkozijnen en deuren geheel op maat.

Overkappingen met stalen deuren

Stalen deuren zijn een geweldige toevoeging aan iedere overkapping. De deuren zorgen voor meer privacy en sfeer. In onze werkplaats maken wij de stalen deuren volledig op maat en geheel volgens uw wens. Hierdoor passen onze stalen deuren perfect bij de uitstraling van uw overkapping en tuin.

We komen graag bij u langs om de situatie te inventariseren en leveren tijdens het gehele proces vak- en maatwerk. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Kwaliteit

De deuren en kozijnen maken wij van staal en glas. De frames van staal met glazen wanden. Onze stalen deuren zijn isolerend, weersbestendig en het onderhoud aan de deuren is minimaal.

Staal samen met glas geeft een robuuste en sfeervolle uitstraling aan elke overkapping en buitenomgeving. 

Onze werkwijze

Wij maken de stalen deuren geheel in onze eigen werkplaats. De deuren worden geheel op maat en naar uw wens gemaakt. Het plaatsen van de deuren doen wij zorgvuldig en met veel ervaring.

Ons team bestaat uit specialisten die gedreven zijn in het maken en plaatsen. Gedurende het gehele proces bieden wij vakmanschap en maatwerk, van het eerste bezoek tot aan de plaatsing.

Wij denken altijd graag met u mee aan de hand van uw wensen en budget. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.