Hekwerk

Een nieuw hekwerk in uw tuin, langs een bedrijfsterrein of voor uw woning? Onze hekwerken worden met oog voor detail ontworpen en geplaatst. Wij transformeren uw buitenomgeving met hoogwaardige hekwerken die aansluiten bij uw behoeften.

Maatwerk hekwerken

Stalen hekwerken veranderen elke omgeving, of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand. Een hekwerk is niet alleen een praktische toevoeging, maar ook een echt statement voor uw buitenomgeving. Ongeacht het type hekwerk, van een sierlijk tot strak modern design. Wij ontwerpen het geheel volgens uw persoonlijke wens. 

We komen graag van tevoren bij uw langs om de situatie in kaart te brengen en u van passend advies te voorzien. Gedurende het gehele proces bieden wij vakmanschap en maatwerk, van het eerste bezoek tot aan de plaatsing.

Soorten hekwerken

Doordat wij alle hekwerken zelf produceren, bieden wij genoeg mogelijkheden om uw hekwerk aan te passen naar uw eigen smaak, zodat het hekwerk perfect past bij de uitstraling van uw tuin, woning of bedrijfspand. Zo kunt u kiezen uit diverse kleuren, hoogtes en stijlen. 

Wij plaatsen de hekwerken op een professionele wijze op de door uw gekozen plek. Of het nu gaat om een laag hek, om een tuin, langs een golvend pad of een hoog hek rond een bedrijfsterrein. 

Onze werkwijze

Wij nemen graag van tevoren persoonlijk contact op om de situatie te inventariseren om zo precies in kaart te brengen waar u op zoek naar bent. Wij ontwerpen de hekken in onze eigen werkplaats met oog voor detail, zodat u kunt vertrouwen op maatwerk hekken van hoge kwaliteit.

Afmetingen en bijbehorende kosten

Omdat wij alle hekwerken op maat maken, zijn er geen specifieke minimale of maximale afmetingen. Wij denken altijd graag met u mee aan de hand van uw wensen en budget. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.