Stalen taatsdeuren

Onze stalen taatsdeuren worden op maat en geheel naar uw wens gemaakt. We komen graag bij u langs om de situatie te inventariseren en leveren tijdens het gehele proces vak- en maatwerk

Wat is een stalen taatsdeur?

Een taatsdeur zit niet bevestigd in een kozijn of frame, maar in een deuropening. Deze deur scharniert op twee plekken: aan de vloer en aan het plafond. De taatsdeur kan dus aan beide kanten geopend worden door ertegenaan te duwen. Hierdoor past deze soort deur in elk interieur.

U heeft genoeg keuze om uw deur naar persoonlijke smaak aan te passen, zodat het perfect in uw interieur past. Heeft u specifieke voorkeuren of wensen? Geen probleem! Doordat wij alle deuren zelf maken, kunnen wij uw taatsdeur helemaal op maat maken. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Soft-close taatsmechanisme

Wij leveren taatsdeuren van hoge kwaliteit. Het draaimechanisme van de deur wordt afgewerkt op een specifieke manier, waardoor er geen grote gaten in vloer en plafond gemaakt hoeven te worden. Bij de montage zorgen wij uiteraard voor een perfecte afwerking.

Taatsdeur in combinatie met vloerverwarming

Zoals bij ‘soft-close taatsmechanisme’ al werd benoemd, worden er tegenwoordig geen grote gaten meer gemaakt bij het plaatsen van een taatsdeur. Dit in combinatie met onze specialisatie maakt het mogelijk taatsdeuren te plaatsen bij al bestaande vloerverwarming.

Opties en afwerking

Onze taatsdeuren worden op maat en geheel naar uw wens gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Afmetingen en bijbehorende kosten

Omdat wij alle taatsdeuren op maat maken, zijn er geen specifieke minimale of maximale afmetingen voor de deur. Wij denken altijd graag met u mee en u kunt dan ook contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.