Trappen

Een trap wordt vaak gezien als een gewoon en functioneel onderdeel in huis. Maar trappen geven meer karakter en persoonlijkheid aan het interieur. Ontwerp samen met ons uw eigen design trap en breng meer karakter in uw huis!

Op maat gemaakte design trappen

Een design trap is een speciaal ontworpen trap voor een woning of bedrijfspand. Bij design trappen zijn er oneindig veel mogelijkheden wat betreft de vorm, de maten en de kleuren van de trap. 

Design trappen zijn er in allerlei mogelijke ontwerpen en worden door ons volledig op maat gemaakt. De design trappen die het meest gekozen worden zijn de rechte trap, kwartslag trap, wenteltrap en zwevende trap. Maar onze trappen zijn in verschillende modellen geheel naar uw wens op maat leverbaar.

Wij ontwerpen design trappen vooral van staal, vanwege de vele mogelijkheden die dit materiaal biedt. Zo kunnen wij uw design trap volledig ontwerpen naar uw ideeën en wensen.

Laat u inspireren door de verschillende soorten design trappen en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Exclusieve en betaalbare trappen

In onze werkplaats maken wij stalen trappen op maat. Denk hierbij ook aan de balustrades en trapleuningen. Wij maken de trappen, balustrades en trapleuningen van staal gecombineerd met hout en glas. Dit geeft een natuurlijke en moderne uitstraling aan uw woning.

Wij maken trappen voor nieuw- of verbouw projecten. Onze stalen trappen zijn altijd maatwerk en van hoge kwaliteit.

Zoekt u een stalen trap met een unieke uitstraling die past bij uw huis wat echt exclusief is? Graag helpen wij u hiermee. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze trappen kunnen in allerlei vormen, maten en kleuren gemaakt worden in onze eigen werkplaats. Wij maken en plaatsen uw unieke droomtrap gegarandeerd met kwaliteit en vakmanschap.

Afmetingen en bijbehorende kosten

Omdat wij alle trappen op maat maken, zijn er geen specifieke afmetingen en dus ook geen minimale of maximale bedragen. Wij overleggen altijd graag met u aan de hand van uw wensen en budget. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.