Stalen scharnierdeuren

Onze scharnierdeuren worden op maat en geheel naar uw wens gemaakt. We komen graag bij u langs om de situatie te inventariseren en leveren tijdens het gehele proces vak- en maatwerk.

Wat is een scharnierdeur?

De scharnierdeur is de meest gangbare deur in elk huis of kantoorpand. De scharnieren worden geplaatst aan de zijkant van de deur, waardoor deze naar één kant opendraait. De scharnierdeur is een tijdloze, traditionele deur die past in elk interieur.

U heeft genoeg keuze om uw deur naar persoonlijke smaak aan te passen, zodat het perfect in uw interieur past. Heeft u specifieke voorkeuren of wensen? Geen probleem! Doordat wij alle deuren zelf maken, kunnen wij uw scharnierdeur helemaal op maat maken. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Opties en afwerking

Onze scharnierdeuren worden op maat en geheel naar uw wens gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Afmetingen en bijbehorende kosten

Omdat wij alle scharnierdeuren op maat maken, zijn er geen specifieke minimale of maximale afmetingen voor de deur. Wij denken altijd graag met u mee en u kunt dan ook contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.